прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
17 април 2019

СПК ,,КРЕАТИВА“ НАСТАВЉА СА ОДЛИЧНИМ РЕЗУЛТАТИМА ТАКМИЧАРСКУ СЕЗОНУ

Такмичарке Спортско плесног клуба ,,Креатива“, а већином и ученице наше школе су на квалификационом турниру за Државно првенство у спортском плесу, који је одржан 13.04.2019. у Зрењанину у организацији Плесног савеза Србије наставиле са низом успешних наступа и оствариле одличне резултате.

Подмладак и већ искусне такмичарке звездарске Креативе су се такмичеле у осам плесних дисциплина и категорија и освојиле шест златних и две сребрне медаље!!!

Посебно се издваја успех јуниорске екипе и ученица наше школе: Марте Павловић 6/2,  Ање Перић 6/2, Саше Савић 7/4, Иване Мићовић 6/3, Јована Стајчић 5/3, Тамаре Мићовић 4/5 и Теодоре Арсић 4/2, које су освојиле златну медаљу и тиме оствариле пласман на Државно првенство у спортском плесу.

 


15 април 2019

ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ НАШИХ ИСТОРИЧАРА

Два ученика наше школе постигли су велики успех на градском такмичењу из историје. Павле Јеремић из 8/1 освојио је треће место и пласирао се на републичко такмичење, а Симеон Станковић из 6/1 је освојио друго место у граду.

На општинском такмичењу у марту такође смо постигли запажене резултате. Тада су Павле Јеремић и Симеон Станковић били први на општини, а Лазар Крстић из 5/6 и Данило Иванежа из 8/3 освојили су треће место.

Свим добитницима награда честитамо, а Павлу желимо да се добро припреми и обрадује нас на републичком такмичењу у Нишу.

03 април 2019

ЗЛАТНА МЕДАЉА НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ У СПОРТСКОМ ПЛЕСУ

Ученице наше школе, Хана Банић 3/5, Николина Ружић 3/4 и Тијана Стајчић 3/3, чланице спортско плесног клуба  „Креатива“, су освојиле златну медаљу на међународном турниру у спортском плесу (дисциплине савременог плеса) у Скопљу, Република Северне Македонија на којем је учествовало преко 1.500 плесача.

Честитамо нашој деци!!!

 


02 април 2019

„Чистоћа“ подржала акцију чишћења школског дворишта

ЈКП „Градска чистоћа“ je 30. марта 2019. године подржало иницијативу Савета родитеља и управе школе у акцији чишћења школског дворишта ОШ „Деспот Стефан Лазаревић“, у насељу Миријево на општини Звездара.
За ову акцију ЈКП „Градска чистоћа“ обезбедила је шест обележених канти за одвајање рециклабила и то за ПЕТ, МЕТ, папир, за стаклену амбалажу и две канте за комунални отпад.

Ученици, родитељи и наставници су  опремљени кесама, рукавицама, грабуљама, ашовима  и добрим расположењем учествовали у сакупљању опалог лишћа, пластичних флаша...садили цвеће, правили и фарбали жардињере...

Захваљујемо се свима који су учествовали у овој акцији и допринели лепшем изгледу школског дворишта!.


 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

28 март 2019

АКЦИЈА УРЕЂЕЊА ШКОЛСКОГ ДВОРИШТА

ОБАВЕШТАВАМО УЧЕНИКЕ, РОДИТЕЉЕ И НАСТАВНИКЕ ДА ЋЕ У СУБОТУ 30.3.2019. ГОДИНЕ БИТИ ОРГАНИЗОВАНА АКЦИЈА УРЕЂЕЊА  ШКОЛСКОГ ДВОРИШТА ОД 10:00 ДО 13:00 ЧАСОВА.

ПОЗИВАМО ВАС ДА УЗМЕТЕ УЧЕШЋЕ И ДОПРИНЕСЕТЕ УСПЕШНОСТИ АКЦИЈЕ.

 СВИ, КОЈИ ЖЕЛЕ ДА УЧЕСТВУЈУ, СУ ДОБРОДОШЛИ!

прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions