прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
26 новембар 2018

"Живети у згради је лако, када нас томе учи Херој Станко"

Ученици 2/2, 2/4, 2/6 и 2/8 присуствовали су представи "Живети у згради је лако, када нас томе учи Херој Станко", у организацији ЈП "Градско стамбено". Представа је на деци интересантан и интерактиван начин приказала правила понашања у зградама и шта урадити у случају појединих ситуација. Ученици су били обрадовани поклонима.

 
 
 
 
 


20 октобар 2018

ДЕЧЈИ ОКТОБАРСКИ САЛОН

У Музеју примењене уметности до краја октобра трајаће изложба дечјих радова- 53. Дечји октобарски салон на тему "Бајке било једном".
Учесник изложбе је наша ученица Андреа Вељковић 6-3. Њен  рад је послат на конкурс у мају, просле школске године.  Ликовни педагод и наставница је Мирјана Вуксановић, а рад је под називом "Црвенкапа".

 
 
 

18 октобар 2018

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!

Субота 20.10.2018 је наставна, и ради се по распореду од понедељка.
Одрађује се 31.12.2018.
Часови су скраћени на 35 минута.
Смена Б почиње наставу у 7.45,а смена А у 12 часова.

17 октобар 2018

НИКОЛА МИЛАНОВИЋ- ПРВАК СВЕТА

Никола Милановић ученик 5/2 освојио је ПРВО  место, златну медаљу,  на светском шампионату у каратеу, у категорији борби.Такмичење је одржано од  12. - 14. 10. у Молдавији . Никола  је носилац плавог појаса и тренира у карате клубу Камакура –Београд.

Све честитке Николи!!!!

 
 


16 октобар 2018

НАША ДЕЦА НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „ДЕЧЈА НЕДЕЉА“ ОПШТИНЕ ЗВЕЗДАРА

Ученице наше школе, Хана Банић 3/5, Николина Ружић 3/4 и Тијана Стајчић 3/3, чланице спортско плесног клуба  „Креатива“, су ове године представљале нашу школу у оквиру манифестације „Дечја недеља“, а у организацији ГО Звездара. Манифестација је одржана на платоу испред ГО Звезадара 05.10.2018.године, а деца су извела кореографију „Јаје на око“, са којом су освајале златне медаље, на домаћим и међународним такмичењима спортског плеса, дисциплине савременог плеса. Такође, и ове године на 49. Радост Европе, а пету годину заредом, СПК Креатива је била представник Србије у оквиру Сусрета пријатељства, на највећој међународној дечијој манифестацији, одржаној у Београду од 02. до 05.10.2018. године, а у организацији ДКЦ-а Београд и Града Београда. Наше ученице Tамара Мићовић 4/5 и Теодора Арсић 4/2 су свој град и земљу представили кореографијом "Crazy", као вишеструке државне шампионке у савременим плесовима. На управо завршеном WDSF World Open – Beodance 2018, међународном турниру спортског плеса у Београду, а у организацији Међународне плесне спортске организације (WDSF), Плесног Савеза Србије, Плесног савеза Београда и Министарства омладине и спорта, ученице наше школе, а чланице СПК ,,Креатива“, освојиле су пет златних медаља и прве бодове за WDSF ранг листу најбољих плесача света, на којој тренутно воде: Тамара Мићовић, Теодора Арсић, Саша Савић, Ивана Мићовић, Јована Стајчић, Марта Павловић, Хана Банић, Николина Ружић, Тијана Стајчић и бивша ученица наше школе Тамара Милановић. Честитамо нашој деци!!!


 
 
 прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions