прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
23 јануар 2022

ПОЧЕТАК ДРУГОГ ПОЛУГОДИШТА

Поштовани ученици и родитељи,

У понедељак, 24. јануара, почиње друго полугодиште школске 2021/2022. године. За ученике од 1. до 4. разреда примениће се први модел организације образовно-васпитног рада, тј. непосредан рад у школи по усвојеном распореду часова.

За ученике од 5. до 8. разреда примениће се други (комбиновани) модел организације образовно-васпитног рада, тј. непосредан рад у школи и путем наставе на даљину по усвојеном распореду часова. Прва група одељења непосредан рад у школи остварује понедељком, средом и петком, док друга група у тим данима остварује наставу путем учења на даљину. Друга група одељења непосредан рад у школи остварује уторком и четвртком, док прва група у тим данима остварује наставу путем учења на даљину. Групе се смењују на недељном нивоу.

У недељи од понедељка 24.1.2022. године смена А долази на наставу пре подне, а смена Б после подне.

У понедељак креће прва група. Час наставе траје 45 минута за часове обавезне наставе, као и за остале облике образовно-васпитног рада.

Пошто у радној недељи од 24. до 28. јануара школе имају четири наставна и један радни дан (Савиндан), обе групе ученика имаће по два наставна дана. Прва група имаће непосредан рад у школи у понедељак и среду, а друга група у уторак и петак. У четвртак, 27. јануара, обележава се школска слава Свети Сава.

Све детаљне информације о начину и реализацији наставе у другом полугодишту добићете од одељењских старешина.

Још једном вас подсећамо и молимо да доследно примењујете мере личне заштите од инфекције како у школи, тако и ван ње. Све школе су у обавези да у потпуности обезбеде примену пет кључних мера стратегије за смањење ризика које сви заједно морамо поштовати у свакодневном раду како би се наставни процес безбедно и несметано одвијао:

1. Доследна и исправна употреба маски у простору школе од стране свих лица;
2. Физичка дистанца према могућностима школе;
3. Хигијена руку и респираторна хигијена;
4. Чишћење и дезинфекција простора школе у целини
5. Успостављена сарадања са надлежном здравственом службом, а посебно са надлежним ИЈЗ/ЗЈЗ.

Имајући у виду тренутну епидемиолошку ситуацију обавезна је употреба заштитних маски за све запослене, ученике и трећа лица све време током боравка у школи, од момента уласка у школско двориште до напуштања школског дворишта.

Хвала на разумевању и срећан почетак другог полугодишта!

01 новембар 2021

ЕКИПНИ РЕЗУЛТАТ СА ГРАДСКОГ ТАКМИЧЕЊА У АТЛЕТИЦИ

На нeдавно одржаном градском такмичeњу у атлeтици  29.10.2021 учeницe 5-6 разрeда као и учeницe 7-8 разрeда остварилe су слeдeћe рeзултатe:

Екипа 5-6 разрeда оставрила јe 3-ћи рeзултат у eкипној  конкурeнцији. Екипу 5-6 разрeда чинилe су:
Лана Пeшић (6/5), Милица Дeспотовић (6/7), Дуња Миљковић (6/3), Хeлeна Ђокић (5/4), Сара Стојадиновић (6/3), Ања Аврамовић (6/3), Пeтра Митровић (6/7), Лана Дугалић (6/3), Алиса Лутвија (6/5) и Лола Гашић (6/1).

За њима нису заостајалe ни њиховe другарицe из 7-8 разрeда којe су такођe у eкипној конкурeнцији заузeлe 3 ћe мeсто. Екипу 7-8 разрeда чинилe су:
Милица Симоновић (7/1), Ања Јовановић (8/7), Милица Арамбашић (8/5), Пeтра Шипка (7/3), Мина Раковић (7/3), Мина Бабић (8/1), Тeодора Стамeнковић (8/1), Лана Стојановић (8/2), Јована Пeтровић (7/4) и Нина Кнeжeвић (7/4).

 
 

29 октобар 2021

НАЈНОВИЈА МУДРИЦА!

ПРЕУЗМИТЕ НАЈНОВИЈУ МУДРИЦУ, НАШ ШКОЛСКИ ЧАСОПИС!

МУДРИЦА 23


18 октобар 2021

ДЕЧЈА НЕДЕЉА

Најрадоснија седмица у години, Дечија недеља, ове године под слоганом "Дете је дете да га волите и разумете" обележена је у нашој школи од 4. до 10. октобра. Улога Дечије недеље је промоција дечијих права, учествовање деце у различитим програмима, а све са циљем да деца буду заштићена и срећна. У наредном снимку погледајте како су ученици наше школе уживали у протеклој Дечијој недељи.

 

24 септембар 2021

СВЕТСКЕ ШКОЛСКЕ СПОРТСКЕ ИГРЕ

ВЕЛИКИ УСПЕХ У ЏУДОУ НАШИХ УЧЕНИКА НА СВЕТСКИМ ШКОЛСКИМ СПОРТСКИМ ИГРАМА!

 

АЊА ЈОВАНОВИЋ, ОДЕЉЕЊЕ 8-7, ОСВОЈЕНО ТРЕЋЕ МЕСТО.

 

НИНА КНЕЖЕВИЋ, ОДЕЉЕЊЕ 7-4, ЈЕ ОСВОЈИЛА ПЕТО МЕСТО.

 

прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions