У први разред школске 2020/2021. године уписују се деца рођена од 1. мaрта 2013. године до 1. марта 2014. године.

Родитељу/другом законском заступнику деце, која су стасала за упис у први разред основне школе за школску 2020/2021. годину од 1.4.2020. године, биће омогућено да електронским путем искажу интересовање за упис детета у одређену основну школу на територији Републике Србије преко Портала еУправа.

Наведена услуга ће бити доступна од 1.4.2020. године.

Услуга „Исказивање интересовања за упис у основну школу“ има за циљ да школа евидентира заинтересованост родитеља/другог законског заступника за упис детета у нашу школу.

Родитељима који су преко ове услуге исказали интерсовање, електронском поштом биће послата нотификација о датуму уписа у основну школу.

Упис деце у први разред основне школе, који традиционално почиње 1. априла 2020. године, ове године ће, због актуелне ситуације и ванредног стања, почети касније.

Уместо уписа, родитељи и други законски заступници ће од среде, 1. априла 2020. године бити у могућности да ступе у контакт са школом преко нове услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“ на Порталу еУправа https://ezakazivanje.euprava.gov.rs/.

На овај начин школа ће евидентирати заинтересованост родитеља да упишу дете у нашу школу и оквирно ћемо знати који број ђака можемо да очекујемо.

По одређивању датума уписа у основну школу, на Порталу еУправа биће доступна услуга заказивања термина за упис и тестирање која ће омогућити родитељима да једним одласком у школу заврше све активности везане за упис детета у школу и то без потребе доношења иједног документа. Преко апликације еУпис извршиће се повлачење података о ученику (из матичне књиге рођених, евиденције пребивалишта, и из ИЗИС-а о обављеном лекарском прегледу) и сам упис.

Све евентуалне додатне информације у вези са уписом у први разред, биће истакнуте на сајту школе.

Уколико имате питања, можете нам се обратити:

Маријана Стефановић, секретар школе

060/6445569      sekretarosdsl@gmail.com

и

Сандра Булатовић, референт

sekretarosdsl@sezampro.rs

МОЖЕТЕ СЕ ОБРАТИТИ  ТЕЛЕФОНОМ СВАКОГ  РАДНОГ ДАНА ОД 10h ДО 12h


Управа школе

Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions